شرکت خدمات فنی آریا| تخلیه چاه و لوله باز کنی

شرکت خدمات فنی آریا با نیم قرن تجربه در تخلیه چاه و لوله باز کنی با مناسب ترین قیمت در مناطق مختلف تهران و ارائه دهنده خدمات تخلیه چاه در شمال,جنوب,شرق و غرب تهران

۵ مطلب در آبان ۱۳۹۸ ثبت شده است

آشنایی با انواع روش های تخلیه چاه

انواع روش های تخلیه چاه

گرفتگی چاه توالت فرنگی و یا لوله سینک ظرفشویی از جمله مشکلاتی است که ممکن است که در هر مکانی به وجود آید. معمولا افراد به محض مشاهده چنین مشکلی به دنبال یافتن بهترین راهکار برای باز کردن لوله می گردند. بهترین و مطمئن ترین روش، تماس با شرکت تخلیه چاه، می باشد، چرا که آنها به دلیل داشتن تجربه و مهارت می توانند در مدت زمان بسیار کوتاهی مشکل شما را حل کنند. اما علاوه بر این، اگر افراد بخواهند خودشان اقدام به باز کردن لوله توالت نمایند، می توانند از روش های گفته شده در این مقاله استفاده کنند و به کمک آن بدون پرداخت دستمزد به کارگران شرکت تخلیه چاه، مشکل چاه توالت خود را حل نمایند. از این رو برای آشنایی با انواع روش های تخلیه چاه تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

استفاده از تلمبه برای تخلیه چاه

یکی از متداول ترین و مرسوم ترین روش هایی که از گذشته های دور برای بازکردن لوله های گرفته از آن استفاده می شد، استفاده از تلمبه های دستی، فنجانی و یا قیفی می باشد. اگر می خواهید از این روش استفاده کنید، حتما باید تلمبه را مقداری گرم نمایید، چرا که تلمبه هایی که خشک و یا کاملا شق و سفت باشند، به خوبی نمی توانند به تخلیه چاه و بازکردن لوله های آن کمک کنند. نحوه انجام کار به این صورت است که در ابتدا باید تلمبه را به طور کامل به کاسه توالت چسبانده و سوراخ آن را کاملا پوشش دهید و به طور دقیق تلمبه را بالا و پایین ببرید. این عمل را تا جایی ادامه دهید که لوله کاملا باز شود.

 

استفاده از تلمبه برای تخلیه چاه

 

استفاده از دیلم برای بازکردن لوله چاه توالت

دیلم، وسیله ای است که به کمک آن به راحتی می توانید، هم لوله توالت فرنگی و هم لوله توالت ایرانی را باز کنید. برای بازکردن لوله به کمک دیلم می توانید آن را به صورت مارپیچ به داخل لوله وارد کرده و دسته آن را تا جایی که امکان دارد، بچرخانید. این کار را باید تا جایی ادامه دهید که دیگر دسته در برابر چرخش مقاوم شده و ثابت بماند. در این زمان است که شما به محل گرفتگی لوله برخورد کرده اید و باید آن را تخلیه کنید.

 

برای تخلیه، دیلم را تا حد امکان داخل بروید، تا جایی که دیگر بیشتر از آن داخل نشود و سپس آن را بیرون بکشید، با بیرون کشیدن دیلم مشاهده خواهید کرد که موادی بر روی آن چسبیده است. اگر بعد از این اقدام گرفتگی لوله برطرف نشد، با چند بار تلمبه زدن می توانید آن را به طور کامل برطرف نمایید.

 

استفاده از دیلم برای باز کردن چاه توالت

 

تخلیه چاه به وسیله پمپ

علاوه بر تلمبه و دیلم، شما می توانید از پمپ هم برای تخلیه چاه استفاده کنید. برای این کار کافی است که داخل چاه آب ریخته و بعد از آن اقدام به پمپ زدن نمایید و این کار را تا جایی که لوله باز شود، ادامه دهید. فشار آب وارد شده به سیفون به بازکردن لوله کمک زیادی می کند.

 

تخلیه چاه به وسیله پمپ

 

لوله بازکنی به کمک دستگاه تراکم هوا

استفاده از دستگاه تراکم هوا، روش دیگری است که برای باز کردن لوله توالت ها مورد استفاده قرار می گیرد. روش هایی که جلوتر به آن اشاره کرده ایم، معمولا برای گرفتگی های جزئی و کوچک موثر خواهند بود، اما این روش علاوه بر گرفتگی های جزئی، گرفتگی های خیلی شدید و جدی را نیز برطرف می نماید.

 

دستگاه تراکم هوا، به گونه ای طراحی شده است که به راحتی می توان از آن برای انواع گرفتگی های گوناگون استفاده کرد، به طوری که به وسیله قابلیت تنظیم فشاری که بر روی آن تعبیه شده است، می توان برای هر نوع گرفتگی میزان فشاری متناسب با همان نوع گرفتگی را ایجاد نمود. دستگاه تخلیه هوا برای باز کردن لوله، در ابتدا باعث تراکم در داخل خود شده و سپس آن را با شدت بسیار زیادی که از قبل تنظیم کرده است، خارج کرده و به این صوت لوله و چاه گرفته شده را باز می کند.

 

تخلیه چاه به کمک دستگاه تراکم هوا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ادمین ادمینی

انواع روش های حفر چاه کدام هستند

انواع روش های حفر چاه

از زمان های بسیار دور تا به امروز بشر به مقاصد مختلف خصوصا دستیابی به آب اقدام به انواع روش های حفر چاه نموده است. اگر چه در ابتدا حفر چاه به صورت دستی انجام می گرفته است. اما امروزه با حذف نیروی انسانی،  ماشین آلات و ابزارهای پیشرفته ای حفر چاه را در اندازه های مختلف انجام داده و کار حفر چاه را به کمترین زمان ممکن رسانده اند.

انواع روش های حفر چاه در دوران های مختلف

در طول تاریخ همواره بشر برای دستیابی به اساسی ترین عامل حیات یعنی آب، روش های مختلفی را برای حفر چاه در نظر داشته است. بدون شک کسانی که برای اولین بار روش های مختلف حفر چاه را به کار برده اند. ایرانیان باستان می باشند. اولین روشی که برای حفر چاه در قسمت های مختلف جهان استفاده می شده است و امروزه باز هم در برخی مناطق رواج دارد. حفر چاه به وسیله روش دستی می باشد. اما در عصر حاضر با استفاده از فنون مکانیکی حفر چاه به مقاصد مختلف انجام می گیرد. البته این گونه حفاریهای مکانیکی در حال حاضر به دو روش دورانی و ضربه ای صورت می گیرد.

 

انواع روش های حفر چاه در دوران مختلف

 

روش های مختلف حفر چاه

در انواع روش های حفر چاه، افراد با توجه به ابزار و ماشین آلاتی که سبب کندن زمین و حفر نمودن چاه مورد استفاده قرار می گیرند، حفر نمودن چاه را با نام های مختلفی بیان می کنند. که  از جمله انواع روش های حفر چاه می توان به حفاری شوئیدنی، روش توربینی، مته دورانی، ماشین های حفر تونل، اوگر مارپیچی ممتد، مته ضربه ای بادی، اوگر میان تهی، مته چکشی، اوگرهای قطر زیاد، حفاری ضربه ای و... اشاره نمود.

 

روش های مختلف حفر چاه

 

چگونگی حفر چاه به روش دستی

سنتی ترین روش از انواع روش های حفر چاه، کندن زمین توسط مقنی می باشد. به این صورت که فردی با نام مقنی چاه را تا اندازه ی لازمی کنده و به عمق زمین پیش می رود. سپس برای جلوگیری از ریزش چاه بدنه ی داخلی چاه را به کمک بلوک های سیمانی که کول نامیده و به شکل استوانه های سیمانی هستند، پوشش دهی می کند. مهمترین مزیتی که اینگونه حفاری های دستی دارند این بوده که درون چاه می توان جهت حفاری را تغییر داده و به صورت افقی مسیری را حفر نمود که انجام این روش می تواند میزان آبدهی چاه را بهبود بخشیده و از منابع آب زیرزمینی استفاده حداکثری را داشت.

 

حفر چاه به روش دستی

 

نحوه انجام انواع روش های حفر چاه

در بسیاری از انواع روش های حفر چاه دستگاه های متنوعی با وارد آوردن نیرو سبب شده تا سازنده های زمین خرد شده و سطوح مختلفی از گل و لای و سنگ های خرد شده به بیرون رانده شود. به فرض مثال در حفاری ضربه ای مته ای به صورت استوانه ای بلند و سنگین از قسمت مورد نظر بالا رفته و به شدت پایین می آید. که در این روش دستگاه مورد استفاده با کمک ضربه هایی که مته های سنگین به  سازنده های کف چاه وارد می کند سبب شده تا چاهی در قسمتی از زمین حفر شود. امروزه برای کندن چاه های فاضلاب شهری از این روش استفاده می شود. اصولا در قسمت های مختلف پوشش دهی زمین برای حفر چاه های بسیار عمیق از حفاری ضربه ای استفاده می شود. روش دیگری از حفر چاه حفاری چرخشی است. در این روش استوانه ای بلند و سنگین به صورت چرخشی سبب ایجاد حفره در زمین می شود. گل حفاری نوعی ماده مخصوص است که در حفاری چرخشی از سر مته به داخل چاه وارد شده و از قسمت بالای چاه به بیرون هدایت می شود. در چنین روشی همراه با این گل مخصوص تمام ذراتی که از حفاری در کف چاه به جای مانده به خارج از چاه رانده می شود. معمولا برای حفر چاه در زمین هایی که از سنگ های مقاوم تشکیل شده اند از اوگر مارپیچی ممتد استفاده می شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ادمین ادمینی

چگونه ترکیدگی لوله آب و فاضلاب را تشخیص بدهیم

چگونه تشخیص دهیم لوله آب و فاضلاب دچار ترکیدگی شده است؟

لوله های آب و فاضلاب جزء مهمترین موارد تاسیساتی ساختمان ها هستند. که ایجاد ترکیدگی لوله آب و فاضلاب می تواند، مخاطراتی را برای پیکره اصلی ساختمان به همراه داشته باشد. لذا اینکه چگونه تشخیص دهیم لوله آب و فاضلاب دچار ترکیدگی شده است؟ بسیار اهمیت داشته و می تواند در رفع این ترکیدگی بسیار موثر باشد. البته با دانستن چندین مورد شناسایی محل ترکیدگی لوله به راحتی امکان پذیر می باشد.

 

چگونه ترکیدگی لوله آب و فاضلاب را پیدا کنیم؟

یکی از اتفاقات پرهزینه ای که در بسیاری از ساختمان ها به وجود می آید. ترکیدگی لوله آب و فاضلاب می باشد. اما جدای از بررسی ترکیدگی و رفع این مشکل، تشخیص ترکیدگی بسیار حائز اهمیت است. اگر چه لازم است. که همیشه اقداماتی برای جلوگیری از ترک خوردگی لوله ها انجام داد. اما می بایست جدای از افراد متخصص هر فردی آموزش تشخیص دادن ترکیدگی لوله آب و فاضلاب را بداند. تا در صورت به وجود آمدن هرگونه مشکلی در لوله های آب و فاضلاب اقدام به برطرف نمودن آن کنند. در صورتی که ترکیدگی لوله به موقع تشخیص داده نشود. در قسمت حوالی طوله نم کشیدگی پیدا خواهد شد و بوی رطوبت به مشام می رسد.

 

نحوه تشخیص ترکیدگی لوله فاضلاب

 

روش های تشخیص ترک خوردگی لوله های ساختمان

یکی از مشکلاتی که در ساختمان های ایجاد می شود. وجود نم و رطوبتی است که بر اثر ترکیدگی لوله آب و فاضلاب آشکار می شود. که برای جلوگیری از انجام این عمل بهتر است در ابتدا هنگام ساخت و ساز ساختمان ها و اقدامات لوله کشی تمام استانداردهای لوله کشی رعایت گردد و از بهترین و مرغوب ترین قطعات لوله و مصالح استفاده شود. اما در صورتی که یکی از موارد زیر را مشاهده شد. اولین مورد می تواند ترکیدگی لوله آب و فاضلاب باشد. در صورتی که شیرها تماما بسته باشد اما کنتور آب همچنان چرخش داشته باشد. مبلغ قبض آب تفاوت قیمت قابل توجهی نسبت به قبوض گذشته داشته باشد. دیوارهای اطراف لوله تغییر رنگ داشته و دچار نم و رطوبت شده باشند. گچ دیوار پوسته شده و یا باد کند. سرامیک های دیوار یا کف ساختمان و یا موزاییک ها لقی پیدا کنند. سفیدک یا شوره در قسمتی از دیوار مشاهده شود. لوله های فلزی دچار زنگ زدگی شده و قسمتی از دیوار زرد رنگ شود و....

 

روش ها تشخیص ترک خوردگی لوله های ساختمان

 

یک روش ساده برای تشخیص ترکیدگی لوله آب و فاضلاب

در برخی موارد ترکیدگی لوله آب و فاضلاب به قدری ناچیز است. که با هیچ از نشانه های ذکر شده قابل تشخیص نمی باشد. در چنین حالتی دستگاه های  نشت یاب و مخصوص  تشخیص ترکیدگی لوله و مخصوص می توانند. مشکل ایجاد شده را رفع نمایند. این گونه دستگاه ها طوری طراحی و ساخته شده اند که به راحتی هر گونه نشتی و نم وجود داشته در لوله های آب و فاضلاب را در عمق دیوارهای ساختمان تشخیص می دهند و بدون تخریب های اضافه محل دقیق ترکیدگی لوله را مشخص می نمایند.

 

نشت یابی لوله های آب و فاضلاب

 

نشت یابی لوله های آب و فاضلاب

لوله های آب و فاضلاب از جمله وسایل ضروری وجود داشته در هر تاسیسات ساختمان ها به حساب می آیند. که در بنای ساختمان استفاده ی فراوانی دارند. اما با تمام مصرف و مزایایی که این لوله ها دارند. گاهی اوقات دچار معایبی نظیر ترکیدگی لوله، نشتی و گرفتگی می شوند. لذا برای خسارت بیشتر به ساختمان بهتر است در ابتدا عمر لوله های ساختمان مورد بررسی قرار گیرد. زیرا اگر لوله ها دارای عمر بالایی باشند. در اثر فنر زدن و یا استفاده از اسیدهای قوی دچار پوسیدگی و ترک خوردگی شده اند. لذا می بایست به طور کلی همراه با هزینه های بالا لوله کشی ساختمان و یا نهایتا بخشی از لوله کشی تعویض گردد. اما اگر در ترک ردگی و نشتی بر اثر فشار وارد آمده به لوله، تکان های نابهنگام ساختمان و ... باشد. می بایست به استفاده از روش های ذکر شده محل ترکیدگی لوله را پیدا نموده و هر چه سریع تر به رفع ترک خوردگی لوله اقدامات لازم انجام شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ادمین ادمینی

دستگاه لوله بازکنی چیست و چطور کار می کند؟

حتما برای شما هم پیش آمده است که لوله های فاضلاب شما دچار گرفتگی شده باشد و شما به فکر باز کردن لوله ها افتاده باشید. در این هنگام بهترین راه حل برای باز کردن لوله های فاضلاب دستگاه لوله بازکنی است که لوله ها به راحتی باز می شوند. در واقع این روش نسبت به سایر

روش های دیگر برای باز کردن لوله ها کارساز است.

دستگاه لوله بازکنی چیست؟

دستگاه لوله بازکنی برای باز کردن انواع گرفتگی های سخت در لوله های فاضلاب بکار برده می شود. در واقع زمانی که موادی مانند چربی، خوراکی و ... مدت طولانی در درون لوله انباشته می شوند، گرفتگی های لوله خیلی عمیق و شدید شده و جز با دستگاه، این گرفتگی ها برطرف نخواهند شد. قبل از این روش، از روش های دیگری مانند استفاده از دستگاه فنر، اسید و ... برای باز کردن لوله ها استفاده می شد که در بسیاری از موارد این روش ها کارساز نبوده و نمی توانستند گرفتگی های خیلی سخت لوله را باز کنند. دستگاه با یک فنر که به سر موتور متصل است، می تواند گرفتگی های لوله را برطرف کند.

 

دستگاه لوله بازکنی چیست؟

 

دستگاه لوله بازکنی چگونه کار می کند؟

زمانی که موتور شروع به کار کردن می کند، با حرکات دورانی فنر به قسمت داخلی لوله برخورد کرده و موادی که باعث گرفتگی لوله شده اند و رسوب بسته اند را به سمت چاه خروجی هدایت می کند. در واقع با قدرت موتور باعث محرک سازی فنر شده و فنر با قدرت هر چه تمام تر به سمت گرفتگی ضربه می زند تا باز شود. فنر به دلیل انعطافی که دارد به راحتی می تواند درون لوله حرکت کرده و از قسمت های مختلف آن عبور نماید.

 

برای کار با این دستگاه باید آن را به برق وصل نموده و با توجه به نوع لوله، فنر مناسب را به سر آن متصل نمایید. سپس دستگاه را روشن کرده و فنر را به سمت داخل لوله هدایت کنید تا لوله کم کم باز شود. دقت کنید اگر می خواهید تمام گرفتگی های درون لوله به طور کامل برطرف شود، باید حتما از کلیدهای چپ گرد و راست گرد استفاده کنید و اینکار را با دقت و حوصله انجام دهید. در پایان کار نیز مقدار زیادی آب درون لوله بریزید تا مواد کاملا به درون چاه هدایت شوند و لوله کاملا باز شود.

 

نح.ه عملکرد دستگاه لوله بازکنی

 

مزایای استفاده از لوله بازکنی

این دستگاه به راحتی قابل حمل است و به دلیل حجم کم آن، می توان آن را همراه خود به همه جا برد.

 

نیروی آن از برق شهری تامین می شود و به نیروی فیزیکی خاصی نیاز نیست.

 

انواع گرفتگی های کم و حتی خیلی عمیق را می تواند به راحتی و بدون هیچ گونه مشکلی باز نماید.

 

به دلیل انعطاف پذیری فنر سر دستگاه، می تواند به راحتی درون همه نوع لوله ای رفته و آن را باز نماید.

 

فضایی برای حفاظت از فنر دارد و به راحتی می توان آن را در قسمت محفظه قرار داد.

 

بسیار سریع کار می کند و لوله را خیلی سریع باز می نماید.

 

برای شرکت های لوله بازکنی دستگاهی بسیار مناسب است.

 

مزایای استفاده از دستگاه لوله بازکنی

 

انواع فنرهای لوله بازکنی

همانگونه که گفته شد، دستگاه لوله بازکنی دارای انواع فنر می باشد که به راحتی می توان انواع گرفتگی ها را با این فنرها باز نمود. این فنرها عبارتند از:

  • فنر سر تیز و چاقویی: این نوع از فنرها برای بریدن و تکه تکه کردن هر نوع الیاف و پارچه درون چاه به کار برده می شود.
  • فنر سر نیزه ای: این نوع فنر برای فرو بردن هر نوع اجسام سخت به درون چاه استفاده می شود.
  • فنر ریشه بر: این نوع فنر برای از بین بردن الیاف ریشه دار استفاده می شود.
  • فنر الماسی: این نوع فنر برای تکه تکه کردن سنگ و آجر استفاده می شود و هر نوع جسم سخت را می توان با آن تکه کرد.
  • فنر کوزه ای: این نوع فنر برای از بین بردن هر گونه رسوب درون لوله به کار برده می شود.
  • فنر برسی: این نوع فنر برای از بین بردن هر گونه رسوب چربی درون لوله فاضلاب به کار برده می شود.

بنابراین شما می توانید با توجه به نوع کاربرد هر یک از این فنرهای دستگاه لوله بازکنی، مناسبت ترین آن را انتخاب کرده و استفاده نمایید.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ادمین ادمینی

مواد ممنوعی که برای لوله بازکنی نباید به کار برد

گرفتگی لوله های  فاضلاب در  قسمت های مختلفی از ساختمان های مسکونی، تجاری و  اداری همیشه مشکل ساز می باشند. که  البته در برخی موارد استفاده از مواد ممنوعی که برای لوله بازکنی به کار برده می شود. مشکل ایجاد شده را بالاتر برده و همراه با گرفتگی لوله، سلامت انسان را به خطر می اندازد. بنابراین بهتر است این مواد را شناخته و راهکارهای دیگری مورد استفاده قرار دهید.

اسیدهای لوله بازکنی

جوهر نمک از جمله موادی می باشد که افراد بسیاری برای رفع گرفتگی و تمیز نمودن سرویس های بهداشتی از آن استفاده می نمایند. اما خوب است بدانید که جوهر نمک جزو مواد ممنوعه است که برای لوله بازکنی نباید به کار برده شود. زیرا مواد درون فاضلاب با جوهر نمک واکنش انجام داده و مواد مضر و خطرناکی از لوله متصاد می شود که می تواند به طور حتم به چشم افراد آسیب رسانده همچنین روند نفس کشیدن را با مشکل رو به رو سازد. بنابراین توصیه می شود. هیچ گاه برای بازکردن لوله های فاضلاب وجود داشته در سرویس های بهداشتی، آشپزخانه ها و...از جوهر نمک استفاده نشود.

 

جوهر نمک، یکی از موادهای ممنوع برای لوله بازکنی

 

برای لوله بازکنی، اسیدهای قوی ممنوع است

از دیگر موادی که معمولا برای گرفتگی های شدید در فاضلاب ها و راه آب های سرویس بهداشتی به کار گرفته می شود. اسیدهای قوی می باشد. اما بهتر است بدانید هر چقدر که گرفتگی لوله بیشتر طول بکشد. اسید ریخته شده در لوله فاضلاب زمان بیشتری در لوله باقی مانده و بدون شک آسیب بیشتری را به افراد خواهد رساند. فرقی نمی کند که لوله از چه جنسی تشکیل شده باشد. مهم گازهایی است که بر اثر واکنش اسیدهای قوی با مواد درون لوله از خود متصاعد کرده و به فضای بیرون از لوله پخش خواهد شد. البته این نمونه اسیدهای قوی به جنس لوله از هر نوعی که باشد. آسیب هایی را وارد کرده و سبب خوردگی لوله می شود.

 

استفاده از اسیدهای قوی برای لوله بازکنی ممنوع

 

بهترین راه برای باز کردن گرفتگی لوله

همانطور که ذکر شد جوهر نمک و هر نوع اسید قوی می تواند مخاطراتی را برای سلامت انسان به همراه داشته باشد. لذا توصیه شده برای گرفتگی لوله های فاضلاب ابتدا از تلمبه و آب جوش استفاده شود. در صورتی که گرفتگی ها شدید باشد. بهترین راهکار استفاده از دستگاه های تراکم هوا و فنرهای برقی است. که به راحتی بدون دخالت دادن هیچ ماده شیمیایی و اسیدی می توانند هر نوع گرفتگی لوله های فاضلاب را برطرف نمایند.

 

استفاده از تلمبه و آب جوش بهترین راه برای لوله بازکنی

 

مناسب ترین محلول برای رفع گرفتگی لوله

امروزه شرکت های بسیاری برای گرفتگی های وجود داشته در لوله های فاضلاب در سرویس های بهداشتی و آشپزخانه ها سعی کرده محلول هایی را با نام محلول لوله بازکن سرویس بهداشتی، محلول لوله بازکن روشویی و سینک ظرفشویی و... به بازار ارائه دهند. اما بهتر است بدانید تمامی این محلول ها بدون شک محلولی از انواع اسیدها بوده که می تواند استنشاق آنها و یا در معرض قرار گرفتن افراد در مسیر گازهای ایجاد شده توسط آنها درون لوله های فاضلاب، آسیب هایی جدی را برای سلامتی افراد به همراه داشته باشد. لذا توصیه می شود. اگر استفاده از تلمبه های پلاستیکی کارساز نبود. خود شخص می تواند در منزل با به کارگیری از نوشابه های گازدار، جوش شیرین همچنین سرکه سفید محلولی برای لوله بازکنی تهیه نماید.

 

در نهایت فنرهای دستی می توانند راهی برای رفع گرفتگی لوله های فاضلاب باشند. اگر چه گاهی اوقات باز کردن لوله های فاضلاب به وسیله اسیدهای مختلف موثر می باشد. اما باید گفت این محلول ها کاملا شیمیایی بوده که جدای از تماس آنها با قسمت های مختلف بدن می توانند. در صورت استفاده نمودن چشمان و ریه های فرد مصرف کننده همچنین افراد اطراف لوله را مورد هدف قرار دهد. مواد تشکیل دهنده اکثر این محصولات لوله بازکنی هیدروکسید سدیم و سولفوریک هستند. این دو مواد بسیار سمی بوده و حتی استشمام آنها هم مخاطراتی را برای انسان در پی خواهد داشت.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ادمین ادمینی

سرعت لود کم صفحات در موبایل و از بین رفتن ترافیک سایت
شرکت پیام آوران پارسیان
www.papgroup.ir

تور روسیه
برگزار کننده بهترین تورهای روسیه
www.alefbatour.com

تور کوش آداسی
آژانس هواپیمایی مهرپرواز
www.mehrparvaz.com

بلیط هواپیما چارتر
ارائه دهنده بهترین بلیط هواپیما چارتری
www.Trip.ir

رفع بوی نامطبوع سرویس بهداشتی
رفع بوی بد سرویس بهداشتی تضمینی
www.evacuation.ir